59 okunma

Mutlu Günlere Şahitlik Etmeye Başladı

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 12:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli’nin cazibe merkezi olmaya devam eden şehrin en gözde ilçesi Başiskele’de  kente değer katacak olan Yuvacık Kültür Merkezi hizmete açıldı.

Birçok düğün, sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan Başiskele’de yeni ve modern sosyal alanlar, kültür ve yaşam merkezleri kazandırılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Fatih Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde modern mimariyle inşa edilen Yuvacık Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine sunuldu. Geçen hafta sonu ilk kez bir düğüne ev sahipliği yapan merkez, nice mutlu günlere şahitlik edecek. Düğün, nişan ve sünnet organizasyonları yanı sıra birçok sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yaparak Başiskele’nin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.

BÖLGEYE BÜYÜK DEĞER KATACAK

Başiskele’nin eşsiz doğal güzellikleri içerisinde yaklaşık 3 bin 700 metrekare alanda, bin 500 metrekare taban alanı üzerine inşa edilen merkez; modern, estetik ve kullanışlı mimarisiyle göz dolduruyor.

Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının devam ettiği Yuvacık Kültür Merkezi, 550 kişilik düğün salonu, 300 metrekare teras, fuaye alanı ve otopark alanları ile bölgeye büyük değer katacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.