297 okunma

Başkanımız Hatay’da Afet Koordinasyon Toplantısı´na Katıldı

ABONE OL
Mart 18, 2023 01:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başiskele Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, Hatay’da Afet Koordinasyon Toplantısı’na katılım gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi’nde yapılan toplantıya Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen il ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Asrın felaketinden sonra bölgede yaraların sarılmasına hızla devam ediliyor. 11 ilde yaşanan felakette ağır yıkıma uğrayan Hatay'da ise devlet tüm gücüyle sahada çalışmaya devam ediyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi'nde geniş katılımlı toplantı yaptı. Hatay'ın sorun ve sıkıntılarının ele alındığı toplantıda devam eden ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

BAŞKAN ÖZLÜ: “BİZ GÜÇLÜ BİR DEVLETİZ VE YARALARIMIZI KISA SÜRE İÇİNDE SARACAĞIZ”

Kahramanmaraşlı merkezli depremlerin yaşandığı ilk günden itibaren Başiskele olarak afet bölgesine destek olduklarını ifade eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, " AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde düzenlenen Koordinasyon Toplantısı’na katılım göstererek deprem bölgesinde yaptığımız çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi anlatma fırsatı bulduk. 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni yaşayan Kocaeli halkı olarak burada depremzedelerimizin halini en iyi anlayan psikolojiyle yaraları sarmak için tek yürek olduk.  Biz güçlü bir devletiz ve yaralarımızı kısa süre içinde saracağımızdan hiç şüphemiz yok. Devletimiz depremden etkilenen vatandaşlarımız için gereken her şeyi yapıyor bizler de Başiskele Belediyesi ve Başiskele halkı olarak bütün imkânlarımızla deprem bölgesine destek olmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle ilk günden beri deprem bölgesine yardımlarını esirgemeyen tüm hemşehrilerimize bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.