54 okunma

Başiskele´ye Yeni ve Modern Gasilhane

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 11:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Başiskele’de sosyal belediyeciliğin gereği olarak doğumdan ölüme yaşamın her anında vatandaşların yanında olmaya devam eden Başiskele Belediyesi, kente yeni bir gasilhane kazandırdı.

Vatandaşların en acılı günlerinde en büyük destekçisi olan Başiskele Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi, yeni ve modern gasilhane ile daha hızlı bir şekilde vatandaşlara hizmet vererek cenaze ve defin işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak.

DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Yeniköy Merkez Mezarlığı içerisinde yer alan Şaban Turan Camii altındaki alanı değerlendiren Başiskele Belediyesi, nüfus yoğunluğunun da büyük artış gösterdiği Başiskele’ye yeni ve modern bir gasilhane kazandırdı.

Toplamda yaklaşık 1000 metrekarelik alana kadın ve erkek cenazeler için ayrı ayrı 50 metrekarelik 2 adet gasilhane, 40 metrekare morg, taziye odası, cenaze hizmetleri birimi idari odaları ve cenaze araçları için kapalı otopark yapıldı. Cenaze sahipleri için de yaklaşık 1000 metrekarelik açık otopark yapılacak.

Doğumdan ölüme kadar vatandaşının yanında ve hizmetinde olan Başiskele Belediyesi, cenaze hizmetlerinin daha verimli, etkin ve sağlıklı yürütülmesini sağlayacak yeni gasilhaneler ile cenaze ve defin işlemlerini kolaylaştıracak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.