84 okunma

Başiskele´de Ulaşım ve Yaşam Kalitesi Artıyor

ABONE OL
Aralık 5, 2022 09:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli’de vatandaşların yeni cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’de yeni imara açılan yollar kilitli parke taşlarıyla kaplanıyor.

Kentin dört bir köşesinde büyük bir özveriyle çalışan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Artan nüfusla birlikte kentsel yapılaşması da büyüyen Başiskele’de ulaşım ağı da genişliyor.  Vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde kente yeni parke yollar kazandırmaya devam eden Başiskele Belediyesi, son olarak Yeşilyurt Mahallesi Bereket Sokak ve Şehitekrem Mahallesi Aykut Sokak'ta parke yol çalışması gerçekleştiriyor.

Bölgenin coğrafik durumuna göre alt ve üst yapı çalışmalarını büyük bir titizlikle yapan Başiskele Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamasının yanı sıra kente estetik bir görünüm de kazandırarak kentin yaşam kalitesini de artırıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.