43 okunma

Başiskele´de Hayırlı İşler ile Yüzler Gülüyor

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 12:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başiskele Belediyesi, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı ilçe genelinde yayarak hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurmayı sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayır Çarşısı ihtiyaç sahibi Başiskeleli vatandaşların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde “Gönül Belediyeciliği” şiarıyla yardıma muhtaç ailelerin gönüllerine dokunuluyor. Hayırsever vatandaşlar ile yardıma muhtaç vatandaşlar arasında gönül köprüsü kuran Hayır Çarşısı kurulduğu günden bugüne kadar hayırlara vesile oluyor.

“Sevgiyle paylaşın, kalplere iz bırakın” sloganıyla hayırseverlerin yaptıkları sıfır ve ikinci el kıyafetler, ayakkabılar, beyaz eşyalar, mobilyalar vb. ürünler Hayır Çarşısı’nda toplanıyor. Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yardım başvurusunda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, sosyal tespiti yapıldıktan sonra Hayır Çarşısı’ndan gerekli yardımı alabiliyor.

YARDIM YAPMAK ÇOK KOLAY

Hayır Çarşısı’na her türlü kullanılabilir eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlar, 444 41 10 telefonu arayarak ya da Serdar Mahallesi Kumru Sokak No: 11’deki mağazaya geçerek yardımda bulunabiliyor. Hayır Çarşısı, hafta içi her gün 08:30 – 17:30 saatleri arasında hem alan el hem de veren el için hizmete açıktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.