63 okunma

“Korkma” İsimli Tiyatro Oyunu Başiskele’de Sahnelendi

ABONE OL
Mart 29, 2024 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitleri ve Çanakkale Destanı’nı anlatan "Korkma" isimli tek kişilik tiyatro oyunu Başiskele’de sahnelendi.

Başiskele Belediyesi’nin “2024 Ramazan Etkinlikleri” kapsamında Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde dün akşam sahnelenen tiyatro oyunu Başiskeleliler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Usta oyuncu Ahmet Yenilmez'in yüksek performansı ve sunumuyla duygu dolu anlar yaşayan izleyiciler gözyaşlarını tutamadı. Büyük beğeni toplayan tiyatro oyunu sonrası izleyiciler Ahmet Yenilmez’i ayakta alkışladılar.

Oyunun sonunda Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gürcan Yılmaz, Ahmet Yenilmez’e teşekkür ederek çiçek takdim etti. Usta sanatçı da kendisine armağan edilen çiçekleri, sahneye davet ettiği çocuklara vererek ilçedeki şehitliklere götürülmesini istedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.