132 okunma

İZMİT BELEDİYESİ ÇOCUKLARIN YENİ YIL DİLEKLERİNİ YERİNE GETİREREK YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

ABONE OL
Ocak 27, 2023 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Belediyesi yılbaşında kurduğu ‘Yeni Yıldan Bir Dileğim Var’ standındaki dilek kutusuna taleplerini atan çocukların dileklerini yerine getirerek miniklerin yüzünü güldürdü

Yılbaşında bir hafta boyunca İzmit Belediyesi önüne koyulan ve özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği dilek kutuları açılarak kendisine ulaşılabilen aileler ve gerçekleştirilmesi mümkün olan dilekler tespit edildi. İzmit Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan sürpriz ziyaretlerle çocukların yeni yıl dilekleri yerine getirildi.

“Tarifsiz Bir Duygu”

Çocukların kalplerine dokunup, onların yeni yıldan diledikleri küçük dileklerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan İzmit Belediyesi yetkilileri, çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmenin tarifsiz bir duygu olduğunu belirtti.

Başkan Hürriyet’e Teşekkür Ettiler

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Koordinatörler Ozan Aksu, Cem Serhat Dayanç, Birol Sağlam ve Hakan Yalçın’dan oluşan ekibi elinde hediyeler ile gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Vatandaşlar, bu sürprizden dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.