136 okunma

Başiskele Türkiye Cumhuriyeti´nin 100. Yılı´na Hazırlanıyor

ABONE OL
Kasım 2, 2023 19:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başiskele’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları öncesi Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kent genelindeki esnafa Ay Yıldızlı bayrağımızı armağan etti.

Başiskele Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı’nda kenti 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna hazırlıyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu ilçede artırmak ve milli duyguları güçlendirmek amacıyla, iş yerlerine asmaları için Türk bayrağı hediye etti. Özlü, esnaf hemşehrilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

BAŞKAN ÖZLÜ: “TÜRK BAYRAKLARIMIZ İLÇEMİZİ SÜSLEYECEK”

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu yıl 29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını coşkuyla kutlayacağız. Bu güzel heyecanı, mutluluğu ve 100. yıl gururunu ilçemizde topyekün yaşayacağız. Cumhuriyet Bayramı öncesi bu anlamlı günü coşkuyla kutlamak ve bayrağımıza olan sevgimizi ve gururumuzu paylaşmak için esnaflarımıza şanlı Türk bayrağımızı hediye ettik. Onlar da hediye ettiğimiz Türk bayraklarını iş yerlerine asarak Başiskele’mizi ay yıldızlı al bayrağımızla donatacaklar. Türkiye Yüzyılı’nda, Cumhuriyemizin 100. Yılı’nda 7’den 77’ye tüm Başiskeleliler olarak Cumhuriyet Bayramı’mızı büyük bir coşkuyla kutlayacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.