67 okunma

Ömer Faruk Erdoğan, Halkla İlişkiler Kampanyası adlı ders kapsamında “Sosyalde Varım” projesini hayata geçirdi

ABONE OL
Ocak 10, 2024 14:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Ömer Faruk Erdoğan, Halkla İlişkiler Kampanyası adlı ders kapsamında “Sosyalde Varım” projesini hayata geçirdi.

“Sosyal Bilgiler Sosyal Kişiler” sloganıyla 14 hafta boyunca, Türkiye’nin farklı şehirlerinden 5.sınıf öğrencilerine ulaşan Ömer Faruk Erdoğan, toplamda 1663 dakika online ders işleyerek önemli bir projeye imza attı. Bunun yanı sıra Proje dersi kapsamında alanında başarılı isimlerle bir araya gelen Erdoğan, oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı, oyuncu Sermet Yeşil, komedyen Ceyhun Yılmaz ve içerik üreticisi İbrahim Emin Ege ile keyifli röportajlar gerçekleştirdi.

ANI ELİNDE TUTANLAR

Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerinden Oğuz Yavuzyılmaz tarafından 2012’de kurulan ve onun öncülüğünde sosyal sorumluluk alanında faaliyetlerine devam eden “Anı Elinde Tutanlar” topluluğu altında böyle anlamlı projeleri hayata geçirmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Erdoğan, bu imkanı ona sağladığı için Proje Koordinatörü Oğuz Yavuzyılmaz’a, online derslerine katılan tüm öğrencilerine ve röportaj teklifini geri çevirmeyen başarılı isimlere teşekkürlerini iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.