77 okunma

MUSTAFA KANDIRALI KLARNET YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER BUGÜN SAHİPLERİNİ BULUYOR!

ABONE OL
Aralık 28, 2022 09:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Belediyesinin, dünyaca ünlü klarnet virtüözü Mustafa Kandıralı’nın anısını yaşatmak amacıyla düzenlediği 1. Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması’nda gala konseri ve ödül töreni bu akşam saat 19.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek

İzmit Belediyesinin kentimizin dünya çapındaki gururu klarnet virtüözü Mustafa Kandıralı’yı tanıtmak ve anısını yaşatmak amacıyla düzenlediği Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması’nda final aşaması tamamlandı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in startını verdiği yarışmada gala konseri ve ödül töreni bu akşam saat 19.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Yarışmacılar Yeteneklerini Sergiledi

Yarışmacılar, İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Kültür ve Sanat Danışmanı Prof. Dr. Cihat Aşkın, Serkan Çağrı, Ecesu Sertesen, Ünsal Çeliksu ve Prof. Kurt Schmid’den oluşan jürinin karşısında klarnet performanslarını sergiledi. Elemelerde gösterdikleri performansla başarılı olan 9 yarışmacı dün düzenlenen finalde yeteneklerini sergiledi.

Gala Konseri Düzenlenecek

Finalde dereceye giren isimler Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da düzenlenecek Gala Konseri ve Ödül Töreni’nde açıklanacak. 1’inci 25 bin TL, 2’nci 17 bin 500 TL, 3’ncü ise 10 bin TL ödülün sahibi olacak. Bunun yanı sıra 3 yarışmacıya da mansiyon ödülü verilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.