118 okunma

MORAL OTOBÜSÜ İLE ŞEHİR TURU ATARAK VATANDAŞLARI SELAMLADI

ABONE OL
Ekim 5, 2022 15:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram dolayısıyla üstü açık moral otobüsü ile şehir turu atarak Darıcalıların Gençlik Bayramı’nı kutladı. Vatandaşlar da balkonlara çıkarak Türk bayraklarıyla coşkuya ortak oldu.

Darıca’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan Darıcalı vatandaşların evlerine 19 Mayıs coşkusunu götüren Darıca Belediyesi, üstü açık moral otobüsü ile sokak sokak gezerek marşlar eşliğinde 19 Mayıs’ı kutladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ile birlikte moral otobüsüne binerek Darıcalıları selamladı. Vatandaşlar da pencere ve balkonlara çıkarak Türk bayraklarıyla coşkuya eşlik etti.
BIYIK: “19 MAYIS KUTLU OLSUN”
Darıcalılar, moral otobüsünü büyük bir ilgi ve sevinçle karşılarken Başkan Muzaffer Bıyık da vatandaşları tek tek selamlayarak 19 Mayıs coşkusunu vatandaşlarla paylaştı. 19 Mayıs’ın Türk milletinin yeniden dirilişinin sembolü olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlarımızın moralini yükseltmek ve 19 Mayıs coşkusunu birlikte yaşamak için moral otobüsümüzle şehir turu attık. 19 Mayıs Türk milleti için önemli bir dönüm noktasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 101 yıl önce Samsun’a doğru yola çıkarak yaktığı bağımsızlık ateşi bugün de aynı kararlılıkla yanıyor. Bugün aynı coşkuyu mahallelerimizde vatandaşlarımızla yaşıyoruz” diye konuştu. Darıcalı vatandaşlar da Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

Tarih: 24.05.2020

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.