35 okunma

İZMİT BELEDİYESİ SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞLERİ YENİ DÖNEMDE DE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Nisan 24, 2024 12:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün uzun yıllardır düzenli olarak gerçekleştirdiği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri, SEKA Park’ta yoğun katılımla gerçekleştirildi

Kadınlara yönelik açık havada spor aktiviteleri organize etmeye devam eden İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, sağlık yaşam adına yürüyüş düzenledi. SEKA Park’ta uzman spor eğitmenleri eşliğinde yapılan yürüyüş organizasyonu sayesinde güzel havanın tadını çıkaran kadınlar hem sosyalleşti hem de spor yapma imkânı buldu.

Yürümeye Teşvik Ediyor

İzmit Belediyesinin gerçekleştirdiği yürüyüş organizasyonlarında, kent yaşamında halk sağlığının ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesinin yanı sıra kentsel hareketliliği de arttırarak vatandaşların yürümeye teşvik edilmesi hedefleniyor.

Katılımcılar Teşekkür Ettiler

Yürüyüşe İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Fatmagül Terzi ve İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun da katıldı. Tüm İzmitlilerin davetli olduğu organizasyondan memnun kalan katılımcılar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’ya teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.