82 okunma

ENGELSİZ TAKSİ 2022 YILINDA YÜZLERCE VATANDAŞIMIZA HİZMET VERDİ!

ABONE OL
Ocak 9, 2023 13:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 2022 yılında da engelsiz taksi projesiyle engelli vatandaşların ve ailelerin yanında oldu. Proje kapsamında 2022 yılında İzmit’te yüzlerce vatandaşımıza hizmet verildi.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 2018 yılında 18 olan hizmet kalemi sayısını 34 hizmet kalemine çıkararak dezavantajlı gruplara ulaşmayı sürdürüyor. İzmit Belediyesi 2022 yılı boyunca engelli vatandaş ve aileleri adına birçok başarılı projeyi hayata geçirdi.

Engelsiz Taksi

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 2022 yılı içerisinde engelli vatandaşların yaşadığı sorunlar ile ilgili sosyal risk raporları hazırladı ve erişilebilirlik sorunlarına yönelik sosyal proje üretilmesi noktasında çalışmalar yaptı. Bu doğrultuda, engelli vatandaşların sosyoekonomik sorunları sebebiyle hastaneye gitme ve sosyalleşebilme sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla Engelsiz Taksi hizmeti faaliyete geçirildi.  2022 yılında çok sayıda vatandaşa hizmet verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.