97 okunma

DOĞA EĞİTİM KAMPÜSÜ’NÜN EĞİTMENLERİ İZMİT BELEDİYESİ YAŞAM BAHÇESİ’NDE KEŞİF YAPTI

ABONE OL
Ekim 6, 2022 16:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Doğa Eğitim Kampüsü projesinde görev alacak olan eğitmenler, Çayırköy’de bulunan İzmit Belediyesi Yaşam Bahçesi’nde bir araya geldi

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Doğa Eğitim Kampüsü projesi için 5-6-7 Eylül tarihlerinde Sarısu Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen eğitmen eğitimlerini tamamlayan eğitmenler, bu kez Çayırköy’de bulunan İzmit Belediyesi Yaşam Bahçesi’nde bir araya geldiler. Eğitmen eğitimleri kapsamında teorik ve uygulamalı eğitim alan eğitmenler, sonraki süreçte öğrencileri ile ziyaret edecekleri alanı gezerek risk analizlerini yaptılar.

Öğrenciler ile Buluşmak İçin Gün Sayıyorlar

Gerçekleştirilen ziyarette 10 kadın eğitmen yer alırken, bölgeyi detaylı bir şekilde inceleme fırsatı buldular. İncelemede ekolojik okuma, doğa hikayeleri yazma ve doğa temelli oyunlara yer verilirken program sonunda eğitmenler, öğrencileri ile buluşma konusunda heyecanlarını dile getirdiler ve sunulan imkanlar için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.