110 okunma

ÇINAR ÇOCUK EVİ’NİN MİNİK ÖĞRENCİLERİ YARI DÖNEM KARNE HEYECANI YAŞADILAR

ABONE OL
Ocak 23, 2023 13:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler ara karne heyecanı yaşadılar

Eşitlikçi eğitim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Yeşilova Çınar Çocuk Evi, çocuklara belirlenen program kapsamında eğitimler vermeye devam ediyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlandığı Çınar Çocuk Evi’nde yarıyıl karneleri, minik öğrencilere dağıtıldı.

Keyifli Bir Günü Geride Bıraktılar

Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nde eğlenerek yeni şeyler öğrenmenin ayrıcalığını yaşayan öğrenciler, dağıtılan karneleri büyük bir sevinçle aldılar. Karne dağıtımlarının ardından öğrenciler, kesilen pastadan yediler ve gerçekleştirilen çeşitli aktiviteler ile keyifli bir günü geride bıraktılar.

Eğitimler Devam Edecek

Program boyunca öğretmenler ve öğrenciler, karne gününün anısına hazırlanan alanda bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. İlk yarı dönemi tamamlayan öğrenciler, sömestr tatiline girmeyecek olan Çınar Çocuk Evi’nde eğitimlerine ara vermeden devam edecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.