44 okunma

CHP’Lİ GENÇLERDEN BAŞKAN HÜRRİYET’E TAM DESTEK

ABONE OL
Nisan 15, 2024 09:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Mutluluk Haritasına Ekleneceğimiz Günler Çok Uzak Değil”

Başkan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren CHP Gençlik Kolları Başkanları ve üyeleri, var güçleriyle çalışacaklarını belirterek, “5 yıl sonra haritada Kocaeli’yi kırmızıya boyayacağız” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Gençlik Kolları Başkanları ve üyelerini misafir etti. Ziyarete CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ercan Şamlı, Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Özveren, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Korkmaz, Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir ile üyeler katıldı. Gençler, Başkan Hürriyet’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Hürriyet, “Birlikte Hareket Edeceğiz”

Başkan Hürriyet, “Önümüzde 5 yıl var. Vatandaşa derdimizi doğru anlatmak ve onlara doğru dokunmak zorundayız. Siyaset çok zor bir şey değil. Rol yapmadan, kendi olman gerekiyor. Hepimiz bu kentin insanlarıyız. Halkımızın ihtiyaçlarına doğru cevap vermeliyiz. İşte biz İzmit’te bunu yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Gençlerin enerjisini dağıtmadan yapacağız. Birlikte hareket edeceğiz.

“5 Yıl Çok Çalışacağız”

Daha güçlü bir birliktelik kurmamız gerekiyor. Benim kişisel egom hiç yok. Bizim bu 5 yılda 3 belediye başkanı olarak görevimiz çok daha fazla çalışıp 5 yıl sonra büyükşehir ve diğer ilçeleri almak. Nasıl ki şu an aldığımız büyükşehirler genel iktidara giden yolu açacaksa, bizim de görevimiz büyükşehire giden yolu açmak. 5 yıl çok çalışacağız.

“Gençlere İnanıyorum”

Doğru adaylarla yürümek zorundayız. 31 Mart akşamı büyükşehir hedefini koyduk. 5 yıl boyunca her ilçede çalışmalarımızı yapacağız. Hepimizin sorumluluk alması gerekiyor. Ben gençlere inanıyorum, halka inanıyorum. Vatandaşlarımızın kapılarına gideceğiz, onlarla görüşeceğiz. Mutluluk haritasına ekleneceğimiz günler çok uzak değil. Hep birlikte başaracağız” dedi.

Arduç, “Kocaeli’yi Haritada Kırmızıya Boyayacağız”

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, “Bundan sonraki süreci birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde götürelim istiyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. İzmit’i Kadıköy’e çevirdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Artık burası CHP’nin kalesi bir kent. İnşallah 5 yıl sonra Kocaeli’yi de haritada kırmızıya boyayacağız” ifadelerini kullandı.

Akbulut, “Fatma Başkanımın Yanındayız”

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, “Yağmur, çamur demeden ilçesinde çalışan tüm arkadaşlarımın yüreğine sağlık. Tabi Fatma Başkanım büyük bir farkla kazandı. Çok mutlu ve gururluyuz. İnanıyorum ki 5 yıl içinde Kocaeli’yi kırmızı yapacağız. Buna gönülden inanıyorum. Fatma Başkanımın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu.

Demir, “Projelerinizi Derince’de Örnek Gösteriyoruz”

Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Başkan Hürriyet’e görevinde başarılar dileyerek,  “Derince’de yaptığımız çalışmalar için bizlere hep fikir veriyordunuz. Sizin yaptığınız işleri biz bugün Derince’de örnek gösteriyoruz. Kent lokantası, kreşler, aşevi gibi. Bizim Büyükşehir hedefimiz var. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız” dedi.

Şamlı, “İstanbul’un Ekrem Başkanı Varsa Kocaeli’nin Fatma Başkanı Var”

Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ercan Şamlı, “İzmit, CHP’nin kalesi oldu. Başkanımızın 5 yılı iyi değerlendirirse Büyükşehir Belediye Başkanı olacağına gönülden inanıyorum. Partinin öz gücü gençlerdir. İstanbul’un Ekrem Başkanı varsa Kocaeli’nin de Fatma Başkanı var. Bizler elimizden geldiği sürece yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.