89 okunma

Tam Bana Göre Festival´de Genc-i Âlâ´ya İki Ödül Daha

ABONE OL
Ekim 6, 2022 11:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen ve ülkenin dört bir yanından katılımın sağlandığı Tam Bana Göre Festival’de Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Âlâ Gençlik Modeli iki ödül daha kazandı.

Başiskele’de Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile gelecek nesillere yaptığı hizmetlerle dikkatleri üzerine çeken Başiskele Belediyesi, TEKNOFEST’ten sonra Ankara’da düzenlenen Tam Bana Göre Festival’de de yerini aldı.

Başiskele Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde 5-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan “Tam Bana Göre Festival”de stand açtı. 

ÖDÜLLÜ GENC-İ ÂLÂ YİNE SAHNEDE

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde 2021 yılını “Gençlik Yılı” olarak ilan ederek Genc-i Âlâ Gençlik Modeli’ni hayata geçiren Başiskele Belediyesi, Başiskele’de geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere yaptığı hizmet ve eserlerle geçen yıl ödül almaya hak kazanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığı ödülle Genc-i Âlâ’yı taçlandıran Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de festivale katılım göstererek genç kardeşlerinin heyecanına ortak oldu.

Genc-i Âlâ çatısı altında yapılan hizmetlerin tanıtımının yapıldığı festivalde, Başiskele Çocuk Üniversitesi de bilim, teknoloji ve robotik kodlama gibi atölye çalışmalarıyla standı ziyaret eden misafirlere bilgiler aktarıyor.

BAŞİSKELE’YE İKİ ÖDÜL DAHA

Başiskele Belediyesi’nin ilçedeki gençlere yönelik hizmetleri gelecek nesillerin ayağına kadar götüren “Gençhaneler” ve “GençBüs Mobil Gençlik Merkezi” projeleri “Gençlik ve Yerel Yönetimler” temalı Tam Bana Göre Festival’de ayrı ayrı ödül almaya hak kazanarak geçen seneki başarısını katlayarak devam ettirdi. Kentte gençlere büyük değer veren gençlerin Yasin abisi Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, elde edilen tüm başarıları ve ödülleri Başiskeleli genç kardeşlerine ve tüm ekibine ithaf ederek teslim aldı.

BAŞİSKELE BELEDİYESİ STANDINDA SÜRPRİZ HEDİYELER

Samsun’da geçen ay düzenlenen TEKNOFEST’te olduğu gibi yine Tam Bana Göre Festival’de yoğun ilgi gören Başiskele Belediyesi’nin standına uğrayan ziyaretçiler sürpriz hediyeler de kazandılar. Stand önüne yerleştirilen Genc-i Âlâ çarkını çeviren ziyaretçiler akıllı saat, fidan, kitap, akıl oyunu, kulaklık, kalem, bileklik, kendi fotoğraflarının yer aldığı avatar, şapka gibi çeşitli hediyeler kazandılar.

Başiskele Belediyesi, festival boyunca tüm Ankaralı misafirlerini standına bekliyor olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.