105 okunma

KARTEPELİ MİNİKLERİN 100.YIL COŞKUSU

ABONE OL
Kasım 3, 2023 07:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyetimizin 100.yılı Kartepe’de coşkuyla kutlanıyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde düzenlenen etkinliklerde minikler gönüllerince eğlenirken, Cumhuriyetin 100.yıl coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Cumhuriyetimizin 100.yılı Kartepe’de büyük bir gurur ve heyecanla kutlanıyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepe genelinde etkinlikler düzenleniyor.

Kartepe Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda düzenlenen Çocuk Atölyesi’nde Kartepeli minikler gönüllerince eğlendiler. Belediye ekipleri tarafından okul bahçesine konulan standlarda minikler Türk Bayrağı, 100.yıla özel çiçek dikimi, bileklik yapımı ve taş boyama atölyelerinde hünerlerini gösterdiler.

KOCAMAN’DAN TEŞEKKÜR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman da Kartepeli miniklerin Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinliklerine katıldı. Başkan Kocaman’a yoğun sevgi gösteren minikler yaptıkları eserleri gösterdiler. Kartepeli miniklerle sohbet ederek eserleri inceleyen Başkan Kocaman, “Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencilerimizle Cumhuriyet’mizin 100. yıl mutluluğunu paylaşmak adına “100. Yıl Çocuk Atölyeleri”nde buluştuk. Hem keyifli hem de anlamlı olan bu özel etkinlikte benimle birlikte olan tüm evlatlarıma teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

100.YIL ETKİNLİKLERİ

Cumhuriyetimizin 100. yılında 28 Ekim Cumartesi saat 11.00’de Kartepe Genç Akademi önünden başlayan Bisiklet Turu, 29 Ekim Pazar Günü saat 12.00’de Derbent Stadı’nda Çocuklar Futbol Turnuvası ve saat 18.30’da Özdilek AVM önünden başlayan Bayrak Yürüyüşü yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.