112 okunma

KARTEPE’DE KURUMSAL İLETİŞİM EĞİTİMİ

ABONE OL
Ocak 23, 2023 13:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, 2023 yılının eğitim programı kapsamında “Etkili İletişim Teknikleri ve Kurumsal İletişim” semineri verildi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde İnsan Kaynakları Müdürlüğü 2023 eğitim programlarına başladı. Vatandaş memnuniyeti ve üst düzey hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Kartepe Belediyesi, personeline yönelik hizmet içi eğitimleri kapsamında “Etkili İletişim Teknikleri ve Kurumsal İletişim” semineri düzenlendi. 

TÜM PERSONEL KATILDI

Kartepe Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitim programına belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Seminerde İnsan Kaynakları Müdürlüğü Eğitim Sorumlusu Didem Korku, tarafından iletişimin tanımı, iletişimde hedef kitleleri, iletişim stilleri, aktif dinleme, iletişimi nasıl yönetiriz, iletişimde renklere göre karakter analizi ve kurumsal iletişim başlıkları ile sunum yapıldı.

FEDAKARLIK ETMELİYİZ

Seminer sonunda Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yaman “Belediyecilik severek yapılmalıdır, fedakarlık ister. Bir çok ekip arkadaşımız 7/24 esasıyla Kartepemize hizmet etmek için çalışıyor. Hepimizin görevleri çok önemli, emekleri çok değerli. İşimizi yaparken kendimizi vatandaşlarımızın yerine koyarak empati yaparak, en iyi, en kaliteli hizmeti vermenin gayreti içinde olmalıyız.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.