110 okunma

İZMİT BELEDİYESİ HALK GÜNLERİ SEN ANLAT İZMİT İLE SEPETÇİ MAHALLE SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

ABONE OL
Kasım 11, 2023 21:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Belediyesi Halkla İlişikler Müdürlüğü ve Çınar Ekip organizesinde düzenlenen ‘Sen Anlat İzmit’ programı Sepetçi Mahallesi’nde devam etti

İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Çınar Ekip tarafından organize edilen ‘Sen Anlat İzmit’ programı her hafta başka bir mahallede devam ediyor. Vatandaşların, talep ve önerilerini iletme imkanı bulduğu program, Sepetçi Mahallesinde devam etti.

Başkan Hürriyet’e Teşekkür Ettiler

Vatandaşlar kurulan standa yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, bölgede yapılmasını istedikleri çalışmalar üzerine fikirlerini sunarken İzmit Belediyesi ekipleri gerekli notlarını aldı. Halkla İlişkiler Müdürü Gülşah Çubuklu, Sepetçi Mahalle Muhtarı Necdet Çetin’e İzmit’in simgesi çınar yaprağı hediye etti. Uygulamadan memnun olduklarını belirten bölge sakinleri, Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti. Ayrıca Cuma namazı çıkışı, Atatürk’ün ölüm yıl dönümü anısına kuru fasülye ve pilav dağıtıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.