127 okunma

Gece Gündüz Demeden Asfalt Çalışmalarına Devam

ABONE OL
Ekim 28, 2022 12:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başiskele’de alt yapısı tamamen yenilenen mahallelerde üst yapı çalışmaları gece gündüz demeden devam ediyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde ilçeye yeni prestijli caddeler kazandırmaya devam eden Başiskele Belediyesi, “Yol medeniyettir” şiarıyla kentin katma değerini artıracak, pırıl pırıl, ışıl ışıl ve modern yollar yapıyor.

Vatandaşların daha konforlu ve kaliteli ulaşımı için gece gündüz demeden yol yapım çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren belediye ekipleri, son olarak dün akşam Barbaros Mahallesi Pınar Caddesi ve Mehmetağa Mahallesi Turan Sokak ve Alsancak Caddesi ve Turan Sokak’ta asfaltlamaya başladı.   

Kanalizasyon alt yapısı yenilenen, doğalgaz ve fiber internet çalışmaları tamamlanan ve elektrik hatları yer altına alınarak modern aydınlatma direkleriyle ışıl ışıl hale getirilen Pınar Caddesi’nde asfalt çalışmaları da tamamlandığında kentin en prestijli ve konforlu caddelerinden birisi olacak. Modern ve estetik görünümüyle kente büyük değer katacak.

BAŞKAN ÖZLÜ ADIM ADIM TAKİPTE

Başiskele’deki her bir çalışmayı yakından ve yerinde takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kentte devam eden üst yapı çalışmalarını dün akşam da teknik ekibiyle birlikte inceledi. Pınar Caddesi, Alsancak Caddesi ve Turan Sokak’taki yol yapım çalışmalarını yakından adım adım takip eden Başkan Özlü, çalışmalar hakkında bilgiler alırken ekiplere işlerinde kolaylıklar diledi. Özlü, incelemeler sırasında karşılaştığı bölge sakini hemşehrileriyle ve esnaflarla da sohbet etti.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.