407 okunma

ÇINAR AKADEMİ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTE DENEYİMİ YAŞADI

ABONE OL
Aralık 27, 2022 08:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Belediyesi Çınar Akademi’nin mezun grubu öğrencilerine düzenlediği Sabancı Üniversitesi ve Özyeğin Üniversite gezisi ile öğrencilerin motivasyonu arttırılırken kısa süreli üniversite deneyimi yaşadılar

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Çınar Akademi’de eğitimler devam ederken düzenlenen gezilerle öğrencilere moral ve motivasyon da sağlanıyor. Öğrenciler için düzenlenen üniversite gezileriyle gençler üniversite deneyimini yaşama fırsatı buluyor.

Eğitim Programları Hakkında Bilgilendiler

Çınar Akademi’nin mezun grubu öğrencileri için Sabancı Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi’ne gezi düzenlendi. Kısa da olsa üniversite deneyimini yaşamaları ve motivasyonlarının artmasının amaçlandığı gezide gençler keyifli vakit geçirirken üniversitelerin eğitim programları hakkında bilgi alarak sorularının yanıtlarını buldular.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.