142 okunma

BAŞKAN HÜRRİYET TÜM İZMİTLİLERİ LEYLA ATAKAN ŞEHİR KÜTÜPHANESİNİN AÇILIŞINA DAVET ETTİ

ABONE OL
Ocak 18, 2023 19:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Tüm Halkımızı Açılışa Bekliyoruz”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 21 Ocak’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan İzmit Belediyesi Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi’nin açılış programına tüm vatandaşları davet etti

İzmit Belediyesi, Belsa Plaza C Blok’ta oluşturulan Gençlik Sokağı içindeki Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi’nin kapılarını 21 Ocak Cumartesi saat 14.00’da açacak. Açılış kurdelesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kesilecek. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, gençlere ders çalışabilme, kitap okuyabilme, kendilerini geliştirme ve dinlenme imkanı sunacak ferah ve işlevsel kütüphanedeki son hazırlıkları yerinde inceledi. Başkan Hürriyet inceleme sonrası vatandaşlara seslenerek,  “Açılışımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

“Burası İçin Çok Emek Verdik”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tüm İzmitlileri Leyla Atakan Şehir Kütüphanesinin açılışına davet ederek, “Bir süredir Leyla Atakan Şehir Kütüphanemizin çalışmalarını yürütüyorduk. Buranın kütüphaneye dönüşmesi için çok emek verdik. Gençlerimizin bizden en çok talep ettiği şeylerden bir tanesi çalışma alanları, kitap okuma alanları, kütüphanelerdi. İlk kütüphanemizi Dolphin’de Yunus Emre Kültür Merkezinde açmıştık ama o alan yetmedi. Gençlerimizi kırmadık ve taleplerini yerine getirmek adına ikinci kütüphanemizi de Belsa’da 1000 metrekarelik alanın üzerinde bir kısmı dönüştürerek oluşturduk.

“Herkese Şimdiden Hayırlı Olsun”

Kütüphanemize de efsane başkanımız Leyla Atakan’ın ismini verdik. İzmit Belediyesi Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi çalışmalarında artık sona geldik. 21 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla resmi olarak kütüphanemizi açacağız. Şimdiden bütün gençlerimize, kitapseverlere, ders çalışmak isteyen herkese hayırlı olsun.

“Çok Kapsamlı Bir Alan”

Burası aynı zamanda bir kitap kafe, hem dinlenme alanı hem sosyal yaşam alanı. Kütüphanemizin hemen yanında aynı zamanda istihdam ofisi, Youtuber stüdyosu, Talk & Smile Kafemiz bulunuyor. Burayı çok kapsamlı bir alan olarak hizmete sunuyoruz. Açılışımıza bütün halkımızı bekliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.