144 okunma

BAŞKAN HÜRRİYET AÇIK RADYO’DA NİKOMEDİA ÇALIŞMALARINI ANLATACAK

ABONE OL
Ocak 17, 2023 14:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve “Kayıp Roma Başkenti Nikomedia’nın Renkli Rölyefleri” adlı kitabı hazırlayan Dr. Tuna Şare Ağtürk Açık Radyo’da gerçekleştirilecek programa katılacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve “Kayıp Roma Başkenti Nikomedia’nın Renkli Rölyefleri” adlı kitabı hazırlayan Dr. Tuna Şare Ağtürk Çukurbağ-Nikomedya Arkeoloji çalışmalarını Bilgi Üniversitesi Kültür Politikaları Programı- Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asu Aksoy, Uluslararası Anıtlar ve Sitler Konseyi Türkiye Milli Komitesi Başkanı Burçin Altınsay’ın sunduğu Açık Radyo programında bu akşam saat 19.00’da anlatacak.

Değerlendirmelerde Bulunacak

Kayıp Şehir Nikomedia’yı dünya mirasına kazandırmak üzere ilk adımı atan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle başlayan çalışmalar sonucunda Nikomedia Kazıları İzmit Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı oluşturulmuş ve  “Kayıp Roma Başkenti Nikomedia’nın Renkli Rölyefleri” adlı kitabın tanıtım programı gerçekleştirilmişti. Başkan Hürriyet bu akşam katılacağı Açık Radyo programında İzmit Belediyesi tarafından Nikomedia kazılarına verilen katkılara dair değerlendirmelerde bulunacak.

Bu Linkten Yayını Takip Edebilirsiniz

Akşam 19.00’da başlayacak yayını takip etmek isteyen vatandaşlar aşağıdaki linke tıklayabilirler.

https://acikradyo.com.tr/program/kulturel-miras-ve-koruma-kim-icin-ne-icin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.