121 okunma

Başiskele’de Zabıta Ekipleri Pastaneleri Denetledi

ABONE OL
Ocak 24, 2023 11:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başiskele’de toplum sağlığını ve tüketici haklarını korumak amacıyla Başiskele Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan periyodik denetimler devam ediyor.

Başiskele genelindeki gıda satışı yapan işletmeleri, imalathaneleri, lokantaları, fırınları, kuruyemişçileri, okul kantinlerini, ulusal ve yerel zincir marketleri periyodik olarak temizlik, fahiş fiyat ve ruhsat açısından denetleyen Başiskele Belediyesi Zabıta ekipleri, son olarak halk sağlığını korumak amacıyla pastaneleri denetlediler.

BAŞİSKELE’DE HALK SAĞLIĞI ÖNEMSENİYOR

Genel temizlik ve hijyen konusunda denetimlerde bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kullanılan malzemelerin ve tüketime sunulan gıda ürünlerinin uygunluğu ve muhafazası konularında kontroller yaptı. Zabıta ekipleri, denetimler sonucunda tespit edilen eksiklikler konusunda işletme sahiplerine uyarılarda bulunurken, kurallara uymayan işletmeler hakkında yasal işlem yaptı.

Başiskele’de vatandaşların güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerin devam edeceği bildirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.