122 okunma

Başiskele´de “Anne-Çocuk Atölyeleri”

ABONE OL
Ocak 25, 2023 07:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başiskele Belediyesi, kentteki çocukların bilişsel ve sosyal gelişimlerine destek sağlamak amacıyla “Aile Akademisi” kapsamında Anne-Çocuk Atölyeleri ile ailelerin bilinçlenmesine katkı sunuyor.

Annelerin çocukları ile birlikte sosyalleşebilmelerini ve birçok farklı konuda eğitim alabilmelerini sağlayan Anne-Çocuk Atölyeleri, Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşiyor. Okul öncesi dönemin yaşamın temelini oluşturduğu günümüzde her çocuğun kendine özgü gelişim ve öğrenme yetenekleri olduğunu düşünerek çocukları geleceğe hazırlamayı hedefleyen Başiskele Belediyesi, Anne-Çocuk Atölyeleri ile uzman eğitmenler eşliğinde çocukların yaş dönemlerine göre gelişim özelliklerini keşfetmeyi ve çocukların nasıl destekleyeceği konusundaki püf noktaları annelere sunuluyor.   Bunu yaparken de annelere çocuklarıyla keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak öğretici etkinlikler, drama ve ritim çalışmaları da yapılıyor.

EĞİTİMLER ÇOCUK KÜTÜPHANESİ’NDE

Başiskeleli annelerin ve 3-5  yaş arası çocuklarıyla birlikte Serdar Mahallesi’nde yer alan Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nde verilecek eğitimler, Uzman Aile Danışma ve Çocuk Gelişimci Nisanur Bayram Salman tarafından veriliyor.   

HER HAFTA SALI GÜNÜ

Kontenjanların sınırlı tutulduğu eğitimlerin takvimi belirlendi. En yakın 31 Ocak Salı günü saat 10:30’da gerçekleştirilecek atölyelere başvurular telefon ile alınıyor. Her hafta salı günleri yapılan eğitimlere katılım sağlamak isteyenler, 0534 952 67 99 numaralı hattan kayıtlarını oluşturabiliyor.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.